Myślałem, żeby zmienić olej na sae 30 i dodać 3 uncje MMO i przepracować go przez 5 lub 6 godzin, a następnie ponownie wymienić płyny. Dobry pomysł czy zły? Otwarty na sugestie.
Używam MMO we wszystkich moich maszynach. Kiedy dorastałem na farmie, właściciele przysięgali na MMO dla wszystkich maszyn.Jasne, dlaczego nie. Nie uszkodzisz tego silnika, jeśli przetrwał tak długo. Rodzaje oleju to jedna z największych debat w Internecie, więc przygotuj się na długą, przeciągającą się wojnę słów i opcji, gdy zapytasz o olej! 🤣🤣🤣
Fajnie! Mam nadzieję, że ja i duży Al nie przerobimy tego projektu lol.Wygląda dobrze. Rok modelowy 1986. Mam 214 363xxx z 1986 roku, który zamierzam przerobić na podnośnik hydrauliczny.
Jestem w dużym mieście Leominster lol… mały świat. Czy nie było JD pick it and pull it w Montague Ma… Pamiętam posty na Craigslist? Próbuję znaleźć ciągnik części lub miejsce w pobliżu nas w Ma, które ma niektóre z tych starszych maszynTak, jestem w Templeton Ma. MMO to świetna rzecz, ale nie mam pojęcia, co w niej jest, to tajemnica!! 🤣🤣 VGG 👍🏻👍🏻
Seafoam w oleju? Używam Seafoam w moich maszynach, dodając go do kanistra z benzyną. Ale nigdy nie słyszałem o nim w oleju.Szczypta Seafoam też. 👍